Cabaret cd's: Om op te ruimen : Javier Guzman --Bot

Aangeboden: Om op te ruimen : Javier Guzman --Bot Prijs: € 2,00

Originele DVD van Javier Guzman -- "Bot" in nieuwstaat.

Zelden ging een cabaretcarriere zo snel en succesvol als die van Javier Guzman. Amper in het derde studiejaar van de kleinkunstacademie won Javier moeiteloos zowel de jury als publieksprijs van het Leids Cabaretfestival. Bijna gelijktijdig bewees hij zijn acteertalenten met zijn creatie Ab de Marokkaan in de legendarische VPRO televisie 100% AB.

Inmiddels heeft Javier in korte tijd veel gedaan. Hij speelde in de Nederlandse speelfilm Flirt, deed gastrollen in diverse televisieseries, shockeerde de Belgische televisiekijker met zijn typetje MO en later de Hollandse vakantieman. En aan 5 December heeft Javier een nieuwe traditie toegevoegd met zijn jaarlijkse Sinterklaasconferance 'Guzman Deelt Uit!'. Maar het belangrijkste voor Javier zelf is toch zijn theatervoorstelling. Met zijn soloprogramma getiteld 'Bot' reisde hij twee seizoenen lang avond aan avond langs de bomvolle Nederlandse theaters en schouwburgen. Veel fans gingen tevergeefs op jacht naar de laatste kaartjes, maar overal was de voorstelling voortdurend uitverkocht. Van één van zijn laatste optredens op 3 Mei 2004 in de schouwburg van Tilburg zijn de camera's binnen gehaald en is deze unieke registratie gemaakt.
Javier op het einde van de tournee, volledig in zijn element. Hoor hoe het publiek in de stampvolle zaal de opname tot een historisch hoogtepunt lacht en klapt.
Javier op zijn scherpst, Javier op zijn best!


De prijs van € 2,00 is exclusief de verzendkosten van € 2,00

Afhalen is mogelijk in De Goorn
En nee , je kunt niet bieden want € 2,00 is al bijna voor niets!!!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Cabaret cd's