Cabaret cd's: Toon Hermans Verzameld Werk 19 Cd (incl. DVD) , Nieuw Orig.

Aangeboden: Toon Hermans Verzameld Werk 19 Cd (incl. DVD) , Nieuw Orig. Prijs: € 74,50

Een unieke box met alle hoogtepunten en nog veel meer uit het omvangrijke oeuvre van Toon Hermans. Op 19 cd's, waaraan nog een dvd is toegevoegd.

De box werd samengesteld door Jacques Klöters, goede vriend van Toon, cabaretkenner bij uitstek en inmiddels een populaire Nederlander door zijn tv-serie Andermans Veren en De Sandwich op Radio 2 op zondagmorgen. Ook de uitvoerige teksten bij iedere cd zijn van zijn hand.

De eerste twee cd's bevaten vroeg werk van Toon, waarvan het allergrootste deel nooit eerder op de plaat, laat staan op cd werd uitgebracht.
Op cd 3 de allereerste One Man Show, "Voor u Eva", die ook voor het eerst verschijnt.
Op cd 4 t.m. 7 de daarop volgende vier One Man Shows en op cd 8 uniek materiaal uit de internationale Duitse en Engelse voorstellingen.
cd 9 en 10 bevatten studio-opnamen uit de jaren '60 en'70, waaronder uiteraard Toon's grote hits als b.v. Mien waar is m'n feestneus
Op cd 11 t.m. 17 de One Man Shows 7 t.m. 13.
De laatste twee tenslotte zijn de al eerder zelfstandig verschenen cd's met Toon's laatste studio-opnamen: "Ik zing van het leven"en "Als de liefde".

Schijf nr. 20 is een dvd, met daarop twee programma's.
Het eerste is de eerste aflevering uit de tv-serie "Gewoon Toon", waarin hij wordt geïnterviewd door Jacques Klöters, afgewisseld met fragmenten uit de shows ("De Auditie/Duif is dood" o.a.). Bert Haanstra was de regisseur.
Het tweede programma is de documentaire "Toon Thuis", uit 1981, dat indertijd drie miljoen kijkers trok met een waardering van 8.2.

Men kon beschikken over alle originele programmaboekjes en derhalve bevat iedere cd, met hoogtepunten uit een show, het originele artwork daarvan.
De box is geheel ontworpen in de visuele stijl die Toon zo kenmerkte en die vooral tot uiting kwam in de aankleding van zijn voorstellingen: treffende eenvoud door gebruik te maken van felle basiskleuren, o.a. in het lichtplan.

De 19 cd box met dvd is Nieuw en Origineel , nederlands.
Verzendkosten voor de koper of kontant ophalen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Cabaret cd's