Cabaret cd's: Gesigneerde DVD van Richard Groenendijk (voor Pink Ribbon)

Aangeboden: Gesigneerde DVD van Richard Groenendijk (voor Pink Ribbon) Prijs: Bieden

De beste voorstelling van Richard Groenendijk op DVD ! De Adem van de Nachtchinees (gesigneerd voor Richard!!). Er zijn 2 exemplaren beschikbaar. De eerste DVD gaat naar JM voor een bedrag van 100 euro !!! Op de 2e dvd kan nog steeds geboden worden !

Richard heeft deze DVD's speciaal beschikbaar gesteld voor de veiling voor Pink Ribbon.

De gehele opbrengst komt ten goede van Pink Ribbon!

Wie is From Utrecht with Love
From Utrecht with Love' is de naam van het tweekoppige ultraloopteam, bestaande uit Jacomina en Chantal. Zij gaan een lang gekoesterde droom waar maken: Zij gaan deelnemen aan de Transalpinerun 2011, één van de zwaarste hardloopwedstrijden ter wereld. Gedurende acht etappes van deze race leggen de deelnemers een afstand van meer dan 300 kilometer af van Duitsland naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië over het dak van de Alpen, met een hoogteverschil van 15.500 meters.

Naast deelname aan de Transalpinrun heeft From Utrecht with Love nóg een droom: Een wereld waarin borstkanker niet langer een dodelijke ziekte is. Ieder jaar krijgen in Nederland zo'n 13.000 vrouwen en 100 mannen te horen dat ze borstkanker hebben. Velen maken het van dichtbij mee. Borstkanker kan ons dus allemaal raken! From Utrecht with Love steunt daarom stichting Pink Ribbon, een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker en alles in het werk stelt om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen.

Hoe werkt het?
From Utrecht with Love heeft verschillende items van BN'ers ter beschikking gesteld gekregen om te verkopen. De opbrengst van deze items gaat naar Pink Ribbon. Bieden op deze items kan tot 15 september 2011 via marktplaats. From Utrecht with Love neemt rond 15 september contact op met degene die het hoogste bod heeft uitgebracht. Als je een bod hebt uitgebracht zal je een mailtje ontvangen van From Utrecht with Love met de vraag om je adresgegevens en/of telefoonnummer. Dit om nepbiedingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wil je tussentijds op de hoogte gehouden worden over From Utrecht with Love en de Transalpin run? Kijk dan even op de blog van From Utrecht with Love (te vinden via Google!). Daar wordt je regelmatig op de hoogte gehouden hierover.

Steun Pink Ribbon en breng een bod uit!

Klik rechts bovenin op 'Bekijk alle advertenties' voor alle items die From Utrecht with Love verkoopt voor Pink Ribbon.

Houd er rekening mee dat het bod dat je uitbrengt exclusief verzendkosten is!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Cabaret cd's