Cabaret cd's: Sanne Wallis de Vries - 10 Jaar Solo (8 CD Box)

Box met 8 cd's, origineel en als nieuw.

Bieden is excl. verzendkosten (8 euro).
Spullen worden alleen verstuurd.
Graag zelf bieden, niet vragen.

Sanne Wallis de Vries. In 1995 deed ze mee met het Leids cabaretfestival met de groep Sofietje. Ze viel op en mocht toetreden tot de in 1990 door Raoul Heertje opgerichte Comedytrain.

Het jaar daarop deed ze (solo) weer mee aan het Leids cabaretfestival en won toen zowel de jury- als de publieksprijs.

Ze presenteerde samen met Thomas van Luyn het VPRO-televisieprogramma Waskracht en heeft vier jaar een relatie met Van Luyn gehad. In september 1996 richtte ze samen met Susanna en vier medeleerlingen een kleinkunstopleiding op (ST&M: Stem, Theater en Muziek). Na het eerste jaar studeerde ze in juni 1997 vervroegd af met haar avondvullende voorstelling Sop.Sinds Sanne Wallis de Vries het Leids Cabaretfestival won, heeft ze vier cabaretvoorstellingen gemaakt (SOP, ZIN, STUK en VIER, gevolgd door een compilatie daarvan: BEST) die alle vier op de televisie werden vertoond.

Daarnaast speelde ze een hoofdrol in de musical Foxtrot en bracht zij in het satirische televisieprogramma Kopspijkers vele typetjes tot leven.

Bovendien was zij coauteur van Rinus aan de Rekstok, een boek met interviews en brieven, en verschenen er vele columns van haar hand in diverse media.

Tegenwoordig speelt Wallis de Vries typetjes in het satirische programma Koefnoen. Inmiddels zijn de try outs gestart voor haar nieuwe voorstelling Kaka Passa.
CD 1. SOP (2CD)
CD 2. Vier (2CD)
CD 3. Stuk (2CD)
CD 4. Zin (2CD)
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Cabaret cd's